Hemsida E-handel Original Tjänster Om oss Kontakta oss

Det finns inga produkter i varukorgen.

Hemsida från 6 999:-

Exkl moms & server

Funderar du över om du eller ditt företag behöver en hemsida?


Fundera inte längre: fördelarna är helt enkelt för många! Genom att synas på nätet med en snygg och skräddarsydd hemsida ger du ett professionellt intryck. Vilket intryck du ger är minst lika viktigt på nätet som i verkligheten, din hemsida blir därför som ditt skyltfönster.


Genom att synas på nätet i form av en hemsida kan dina kunder få en bättre förståelse om dig och ditt företag.

Vi på Julles hjälper dig att skapa en hemsida efter dina behov som du enkelt kan hantera. Vårt mål är att erbjuda ett så användarvänligt och enkelt program som möjligt, så att du kan fokusera det du är bra på.

Varför välja Julles?


Vi såg ett behov av ett program där du som användare enkelt kan hantera din hemsida.

Utbudet av sådana program var dock få och komplicerade. Vi fick helt enkelt lösa problemet själva och skapade därför ett eget CMS-system.


Julles Webblösningar är alltså en unik webblösning där du som kund har möjlighet att själv styra innehållet på din hemsida för att hålla den uppdaterad med allt som behövs finnas där. Med ett eget system behövs inga jobbiga uppdateringar eller plugins.


Vi sköter allt som har med vår produkt att göra och vi vill bli bäst på marknaden.

Hur fungerar det?

Uppstart


Vi skickar ett formulär att besvara. Det är för att vi ska få informationen som behövs för att påbörja arbetet.

Utförande


Vi påbörjar arbetet med hemsidan och med tiden skickar vi korrekturer och designförslag. Behövs domän och e-postadresser sker det här också.

Slutförande


Efter alla designförslag och korrekturer är det dags för att slutföra arbetet. Då har vi satt upp en hemsida som är snygg, mobilanpassad och enkel att hantera.

Fortsättning


När allt är klart har ni en hemsida som fungerar. Om det skulle vara något textstycke som behövs ändras finns redigeraren för er att använda.

Låter det intressant? Kontakta oss redan idag och diskutera vad vi kan göra åt dig!